Lady Moonlight

Een forum voor echte goths.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

hmm... titel voor het onderwerp? Alsof de mensen niet doorhebben dan dat dit weer eens een introductie is ;)

Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 2]

Dus tja, ik ben ik hea?^^

Noem me vooral gewoon Sirm, doe niet moeilijk Wink

Mijn hobby's zijn schrijven, het boord spel Othello, ookwel Reversi en ik leer een beetje gitaar spelen.

Het zwarte haar is van nature, dus dat zit mee^^
Ik ben Gothic met een tikje Cyber. (Cyberdog shirts, Stuka broeken, gotta love those two^^)
Zit er eigenlijk nog niet zo diep in verwikkeld qua kleding, maar das een kwestie van geld tekort^^
Ik ben dus typisch zo'n twijfelaar tussen haar tot halverwege me rug of toch maar korter en blauw verven die handel:P Lang blauw zie ik nog niet cht voor me...
Maar misschien stap ik toch verder in de cyber richting, dus dan zou ik voor kort gaan.

Oja dus ik schrijf vooral fantasy. Vaak van de Elfen en een aantal van me eigen mensenrassen, maar ook vaak de "modern day" wereld met een twist.
Behalve schrijven doe ik ook een hoop dichtwerk en Lyrics.

Ok, nu weten jullie wat jullie moeten weten, dus nu kunnen jullie opzouten of me wat over jezelf vertellen ^^

Profiel bekijken http://sirmentro.hyves.nl/
hey (:
welkom ^^

Profiel bekijken
welkom Razz

foto? (A)

Profiel bekijken
Welkom (:

Profiel bekijken
Hoihoi. Smile

Profiel bekijken http://www.last.fm/user/Manouk666
Hallo...

Profiel bekijken
Welkom hier, enjoy het forum Smile

Profiel bekijken http://ladymoonlight.actieforum.com
Welcome Very Happy ^^

Profiel bekijken
hmm... ok dus me avatar is een beetje oud... en ik laat nu juist al sinds een tijdje me haar groeien, die pet draai ik al een tijdje niet meer^^ (hangt doelloos aan de trapleuning)

... maar ach nu krijg je wel een goed idee van uhm, mij dus... en dit is werkelijk de enige foto waar ik een normale gezichts uitdrukking heb^^

Hey so wauw iedereen hier is blijkbaar wel uber actief, das echt chill afro

Profiel bekijken http://sirmentro.hyves.nl/
omg is die pet van Slipknot?;o
vet relaxed ^^

Profiel bekijken
ghehe hello (:

Profiel bekijken
btw: meer jongens opt forum *yay*

Profiel bekijken
*yay* lol droog. Maar idd, viel mij ook al op dat er een tekort aan jongens was (A)

En jep, Slipknot ^^ Gewoon in de Free Record Shop gekocht.

Profiel bekijken http://sirmentro.hyves.nl/
ik krijg wel steeds meer negatief commentaar op mijn slipknot patch op me vest, iedereen zegt dat dat geen metal band is :O

ik snap der echt niks van x'D

Profiel bekijken
ja maar kijk, er zijn ook heel veel metalheads die zeggen dat metallica geen metal is. Matellica! En ok ze hebben de laatste tijd wat softere nummers, maar ze hebben een hele nalatenschap aan metal aan de muziek wereld achtergelaten, alleen het is metal, niet eens altijd heavy metal, maar zeker geen death, bleeding of noem maar op, en niet iedereen zal vinden dat death- en bleedingmetal metal is.

Doe gewoon je ding, laat je niet van je stuk brengen. Iedereen heeft diens eigen mening over iets, ok goed, laat ze in hun waarde, maarja het zou ook fijn zijn als zij dat ook eens bij ons zouden doen. Iig gaat het er niet om wat zij vinden wat wel en niet metal is, of wat zij vinden wat wel en niet gothic is, zo wel dan kan je je net zo goed wijs laten maken dat je een satanist of wat dan ook ben omdat mensen je een enkele blik waardig gunnen en menen te weten hoe en wat.

Be yourself Wink

Profiel bekijken http://sirmentro.hyves.nl/
wat een gezeik igg altijd over muziek xD
mensen moeten altijd overal een naam aan plakken ;_;

Profiel bekijken
ja daar ben ik het met je over eens.

'We hebben een nieuwe sound, hij is verwant aan metal, dus tja dan moet het ook maar "metal" in de naam hebben.' En god, je zou maar een menings verschil hebben over of de muziek die je luister wel of niet metal is, of wat dan ook eigenlijk, dan breekt de hel los.

Profiel bekijken http://sirmentro.hyves.nl/
Hello, welkom op het forum. Razz

Profiel bekijken
Woehoe welkom =D
Jij schrijft over elven enzo? Wat cool!
Ik schrijf ook.

Profiel bekijken
lol, late reactie^^ maar uhm... ja onder anderen. Heb idd een groot verhaal waar onder anderen elfen in voor komen, maar ben nu met dingen bezig die dan wel een fantasy element hebben maar in deze wereld, het heden, afspelen... beide veranderen ze de wereld voorgoed.
Dus waar gaat jou huidige werk over?

Profiel bekijken http://sirmentro.hyves.nl/
Ja sorry, ik heb het ontzettend druk met school dus ben een tijdje niet actief geweest x']

Ik heb meerdere verhalen maar ben altijd weer gestopt omdat ik het niet mooi geschreven vond, o.a. over elven, een oorlog onder verschillende 'fabeldieren' en dan niet zo als bij The Lord of the rings. Heel veel vampier verhalen, aangezien vampiers ook meteen mijn grote obsessie zijn. Op dit moment ook met een vampier verhaal bezig, al een hele tijd niks meer aan besteed maar gelukkig is het vakantie en heb ik tijd =D

Profiel bekijken
hmm... nee ik heb zelf nog nooit vampiers in een van me fantasie werelden gestopt. Wee nie ik hou mij er zelf niet mee bezig, ook niet mer weerwolven en zombies en alles.
En ja ik heb ook vele mappen met verhalen waar ik de hoop nog niet aan op wil geven, en soms nog aan werk.

Profiel bekijken http://sirmentro.hyves.nl/
Ik heb al iets met vampiers sinds groep 5 en dat is alleen maar erger geworden T_T

Profiel bekijken
Ik denk dat ik wel iets heb met Psyche, de gaves van de geest. Teleportatie, telekinesis, mensen verstijven, tijdsgaves misschien, levitatie, energie barrieres... ga zo maar door. Mijn huidige hoofdproject gaat over deze gaven als zijnde het een geschenk van de Leden van het Lot(soortvan god vervangend) aan de mensheid, toen deze tot stand kwam. De tien oudste individuen beschikken over deze gaven. Ieder van hen is iets sterker dan de gene die in de rangorde van tien oudste under hen zit, de oudste, ookwel de Eerste, is echter een goede scheut sterker dan de Tweede, origineel zodat er altijd een leider in het spel is. Halverwege de mensen geschiedenis, vergeten tijden lang voor de tijden van de bijbel, verdween er een van hen en met die een van de tien uhm... "exemplaren" van de gaven. Sinds dien is het niet de gave van de tien maar de gaven van de negen geworden en na de tijden waarin de gave van heersend naar observerend ging en uiteindelijk, bij het aanbreken van het geloof werd vergeten, en in het heden bij de oudste personen op aarde zijn beland, maar zij zijn veel te oud en kunnen enkel nog waken. Wanneer het verloren exemplaar terugkeert, diens eigenaar nogsteeds dezelfde als met wie hij verdween, heeft de aarde nieuwe hanteerders nodig van de gave. Het is een immens offer, maar de negen oudste weten dat anders de wereld in de handen van de tiende valt. Ze komen allen bijeen voor een samensmelting van de gave om een nog nooit uitgevoerde tak van de gave te gebruiken. Hun bedoeling is om iedereen boven de vijftig van de aarde weg te voeren, zodat de gave in de handen van fysiek welzijndere individuen valt die de dreiging kunnen stoppen, maar zodra ze de gave gaande krijgen en de leeftijd kunnen gaan aanwijzen schiet de leeftijd omlaag, vele jaren per seconden. De veertig en de dertig zijn al voorbij gegaan en zij weten allen dat als de gave bij de nul aankomt de mensheid zal worden uitgevaagt. Een van hen weet nog net op het aller laatste moment de meest symbolische leeftijd van allemaal aan te vinken, en daar blijft de gave rusten. Even kijken de oudste elkaar aan, voordat de wegvoer begint, en zij en iedereen van achtien jaar en ouder van de planeet word verwijderd in een golf van energie die als een schokgolf over de gehele planeet verspreid.
Nu is het aan zij die nog geen luttele seconde later achtien worden, om de orde te herstellen tot een wereld wiens economy en maatschappij compleet zijn ingestort en om weerstand te bieden tegen de nieuwe oudste, daarmee ook machtigste persoon op aarde. Niet allen ziet hem als vijand en hij wint een goed deel van Tien oudste.

Profiel bekijken http://sirmentro.hyves.nl/

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 2]

Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum