Lady Moonlight

Een forum voor echte goths.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Dromen, dromen en dromen

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Dromen, dromen en dromen op wo sep 22, 2010 6:41 am

Ik ben nog niet zo lang wakker, even gedouched enzo, maar ik zit nog steeds in mijn hoofd met een droom die ik vannacht had, dus toen ik op de pc kwam en mijn standaard ronde deed over alle forum sites die ik bezoek en hier kwam dacht ik 'daar kan ik een topic over maken^^'

Zoals wel vaker gaat er een heel rare droom vooraf aan wat ik eigenlijk wil schrijven, maar meer dan 'hij was een en al bizar' hoeft er niet over gezegt worden. Wat ik vannacht heb gedroomd, was dat mijn broer en ik bij mij thuis zaten(hij is al uit huis) en er stond een raar standbeeld in de huiskamer. Hij dacht blijkbaar dat daar niks raars aan was, maar toen ik er eens beter naar keek herinnerde ik mij dat die bekend voorkwam(uit een andere droom een tijd geleden besef ik sinds ik wakker ben) en ik kreeg opeens een beeld in mijn hoofd van alle kleine vuurvlieg achtige kleine wezentjes waar het standbeeld werkelijk uit bestaan, en zoals ik mij herinnerde sprong ik in het standbeeld en daar stond ik dan. Mijn broer kan terug de huiskamer in, keek even rond en dacht blijkbaar dat ik even de huiskamer uit was. Toen ik weer uit het standbeeld sprong keek hij verbaasd op, maar herstelde zich en zei dat ie al vond dat dat standbeeld er een beetje anders bij stond.
We gingen het park achter mijn huis in maar blijkbaar verliet ik hem want ik kwam terug in mijn straat en ik zag mijn moeders auto staan, en opeens starte die en ik zag voor me hoe die vuurvliegjes de koppeling en schakelaar bezaten en ik keek aandachtig naar het gaspendaal en het scheen opeens zo simpel. Dus ik stapte in en gaf gas. Het rare was dat ik, zoals altijd, op de passagiers stoel zat, maar mijn voet kwam wel bij de gas pendaal, alleen het sturen ging raar. Ik rijd de straat uit, ik nam de bocht perfectmaar ik ging wel wat snel. Ik reed een andere straat in, keerde om en ging weer naar mijn straat. Ik maak de bocht perfect maar ik vond dat ik wel snel ging en het volgende moment ram ik een witte auto. Ik besefte opeens van wie die was en dacht 'die zijn toch al verhuisd?' maar wanneer ik een lege parkeerplaats in wil rijden ram ik nog een auto. Ik ga achteruit om het nog een keer te proberen, maar net voor ik gas geef besef ik 'de versnelling staat veel te hoog, al het gas dat ik geef is al teveel en als ik stuur draai ik veel te ver door.' Dus ik schakelde terug, wat mij kennelijk lukte en ik parkeer hem nog net tegen de deur van een andere auto aan. Ik stap uit en zie mijn moeder met boodschappen staan. Het laatste wat ik weet van voordat ik wakker werd was hoe haar ontzetting in woede omsloeg.

Welkom tot mijn dromen ^^

Profiel bekijken http://sirmentro.hyves.nl/

2 Re: Dromen, dromen en dromen op wo sep 22, 2010 7:46 am

Die van jou klinken nog best logisch.

Ik heb laatst hand in hand met Jamie Campbell Bower door het bos gerend. :')
De rest van de droom was een soort nachtmerrie, maar dan zaten er ook nog leuke dingen in enzo.
Was heel apart. :')

Profiel bekijken http://www.last.fm/user/Manouk666

3 Re: Dromen, dromen en dromen op wo sep 22, 2010 8:08 am

Ik had vannacht nog gedroomd dat de hele school blauw haar had. xD

Profiel bekijken

4 Re: Dromen, dromen en dromen op wo sep 22, 2010 9:24 am

Ik ging ooit eens in mijn pyjama naar school en iedereen vond het geweldig. :')
Dat was echt een leuke droom. XD

Profiel bekijken http://www.last.fm/user/Manouk666

5 Re: Dromen, dromen en dromen op wo sep 22, 2010 12:00 pm

Toeval, ik had afgelopen nacht mijn eerste nachtmerrie.
Normaal gesproken droom ik ook wel redelijk 'eng' maar op een leuke manier zeg maar, dit keer werd ik wakker met het idee dat het echt was terwijl dat het geval gelukkig niet was.

Mijn oma kwam om me in te lichten dat de duivel naar me op zoek was, en er kwamen ook allemaal vage figuren die me probeerden te verbranden maar er waren ook weer andere figuren die het telkens blusten. Die 'goede' vage figuren die ik dus niet goed heb kunnen zien en me amper kan herinneren stonden kennelijk aan mijn kant. Maar ik werd dus gezocht door de duivel, fantastisch en werd leven verbrand. En het rare was dat ik de emoties die ik had in de nachtmerrie, de volgende ochtend ook voelde. En het wordt nog vreemd. In die droom werd er tegen me gezegd dat ik altijd een symbool bij me moet hebben zoals een cross, de staf van Sinterklaas.. xD Zoiets dus. Maar toen ik wakker werd en opstond viel mijn cross-ketting op de grond Neutral En dat terwijl hij al wekenlang hartstikke strak vast zit .. En ik heb 2 wondjes naast elkaar tussen mijn schouderbladen in, dat merkte ik op doordat het opeens pijn begon te doen..

Nou ik vind dus echt hartstikke creepy maar het zal wel toeval zijn ><

Profiel bekijken

6 Re: Dromen, dromen en dromen op wo sep 22, 2010 12:13 pm

Vaak heb ik ook enorme nachtmerries... twee keer waren ze echt afgruwelijk; Levensecht, de pijn was echt, het was naar en echt afgruwelijk... gelukkig heb ik zulke erge nachtmerries zeer zelden.

Profiel bekijken http://sirmentro.hyves.nl/

7 Re: Dromen, dromen en dromen op do sep 23, 2010 7:40 am

Ik heb regelmatig dromen over The ring.
Weet zo niet precies meer wat er allemaal gebeurde. Toen ik op vakantie was droomde ik dat ik op een bootje vaarde in de zee en dat Samara op een berg/rots dinges stond en ze lachte heel raar naar me en toen werdt ik wakker Razz

Ik droom ook vaak over mensen waar ik ruzie mee heb. Of dat ik val en dan schrik je wakker, dat vind ik altijd heel grappig :')

Profiel bekijken

8 Re: Dromen, dromen en dromen op do sep 23, 2010 11:58 am

OMG

1 vande 2 gruwelijkste dromen die ik dus had, ging over the ring... en ik ging dood en ik werd niet meteen wakker.... dood gaan voelde echt naar, met een n ja

Profiel bekijken http://sirmentro.hyves.nl/

9 Re: Dromen, dromen en dromen op vr sep 24, 2010 8:27 am

Mijn dromen zijn heel erg surrealistisch. Eigenlijk de normale gang van zaken, maar dan met een soort Alice in wonderland achtige capriolen.

Profiel bekijken

10 Re: Dromen, dromen en dromen op vr sep 24, 2010 2:10 pm

Sir, ik vind jouw droom nog redelijk normaal.

Ik droom echt heel breeeed.
De laatste droom die ik me kan herinneren ging over mijn katten.
Om het even kort samen te vatten, Homo (†), Stalkie en nog een kat gingen naar de Eneco om verhaal te halen, met allerlei wapens enzo... mutti wilde de rekening niet betalen en stuurde de katten erop af. Stalkie had de rekening in zn poot, Homo zat achter het stuur en die derde kat had een wapen in zn poot.
Toen die katten terug waren moesten ze, samen met Mongooltje, die bejaard was, in de kofferbak en toen gingen ze naar de dierenarts.
Wat ze daar deden weet ik niet, maar ik heb ze nooit meer teruggezien.

En Ventje zat met een wandelstok op de bank.

Profiel bekijken http://www.deltafaction.com/

11 Re: Dromen, dromen en dromen op vr sep 24, 2010 4:32 pm

ja ok ok dit was niet zo'n absurde droom maar ik krijg ze ook in alle vormen en maten haar ^^
ik vond hem gewoon om enkele redenen heel interresant
Ik heb weleens gedroomt dat ik over een verlaten snelweg rende en er handen overal uit de grond schoten en mijn benen wilde grijpen. Ik nam een afrit en kwam bij een duur groot huis langs de weg, er waseen receptie maar er zat een uil op de balie en ik kwam er alleen dieren tegen, maar ik was er schijnbaar opeens met mijn moeder en ik weet nog dat zij later opeens ook een dier was gewoorden door dat huis...
Wat was jaren geleden maar er zijn echt zo veel rare dromen, alleen wat ik cool vind aan deze is dat ik dat stuk top op dat ik de afrit nam al eens eerder exact hetzelfde heb gedroomd.

Profiel bekijken http://sirmentro.hyves.nl/

12 Re: Dromen, dromen en dromen op zo sep 26, 2010 7:17 am

Sirmentro Enduros schreef:OMG

1 vande 2 gruwelijkste dromen die ik dus had, ging over the ring... en ik ging dood en ik werd niet meteen wakker.... dood gaan voelde echt naar, met een n ja

echt waar?xD
Blijkbaar vond ik die film toch wat enger dan ik zelf dacht Razz

Ging je echt dood, of bedoel je in je droom?
Ik droom wel is dingen die ik echt lijk te hebben gevoelt, en allemaal dat soort dingen Razz

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum